Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du kommer inte in utan kod

 

det är ingen idé

längre

glöm det

jag är inte längre

densamma

 

du kommer inte

förbi

dörrvakten

om du inte

har koden

 

 




Fri vers av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 192 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-09-10 13:53



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Otroligt bra beskrivet.
Bokmärke.
2008-09-10

  * Ammi *
Precis så känner jag oxå, och det är inte många som har den! Man får sålla numera, så synd egentligen, vi borde ju kunna lita på, åtminstone de i vår närhet.
så bra skrivet!!
2008-09-10
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP