Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
.


Bingodito


En endaste gång
vill jag
få luta mig fram
viska på vårt språk;
älskade, hur har du det?

Och du ska förstå precis.




Fri vers av Saga-Sofia
Läst 434 gånger
Publicerad 2005-07-27 12:46



Bookmark and Share


  Martin VIP
Jo, det är _precis_ så det ska vara ju!
2005-07-27

  J-H Andersson
Man kan ju alltid hoppas! Även om man börjar och bli lite synisk. Det är sällan två människor talar samma språk. Bra dikt annars, förklarar hur man skulle vilja ha det.
2005-07-27
  > Nästa text
< Föregående

Saga-Sofia
Saga-Sofia