Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min osynliga vän

En ande finns hos mig ibland
den leker med mitt sinne
en smekning över kinden
jag känner någon gång

En gång hörde jag ett ljud
då var det gramofonen
som satte på sig själv och spela
skivan som låg på

Den kan också stänga av musik
när jag hade gäster
grannen titta på mig skumt
för henne jag berättat

Ibland så låter det som om
det rasar ner saker
men ingenting har ramlat
så långt som jag kan se

En närvaro kan jag känna
en vind ibland rätt kall
när jag ska somna på kvällen
lägger sig någon bredvid

Inget obehag jag känner
i allt det här overkliga
bara en fin känsla
av att ha en osynlig vän





Övriga genrer av Eva Enjebo/Drugge VIP
Läst 199 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-09-10 19:17



Bookmark and Share


    Bodil Sandberg
Härliga rader om den osynliga vän Gnistan..och visst känner så även jag just den där känslan ibland..när jag är ensam hemma och natten smyger in..visst finns det någon här..hör hur det pratas..som långt borta nånstans..men jag blir bara trygg av det..när jag INTE hör däremot..då liggerjag där..och kan inte för mitt liv sova
2008-09-11

  Lyckohäxan Enediel
Mmmmm...en underbar trygghet att känna närvaro som inte syns...
2008-09-10
  > Nästa text
< Föregående

Eva Enjebo/Drugge
Eva Enjebo/Drugge VIP

Mina favoriter
Plågsamt