Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
...visar sig troligen inte på EKG-kurvan..


Hjärtsjuk

Följdsjukdomar man upptäckt på skrumplever
är skrumphjärta hos vissa anhöriga.

Yttrar sig som en hård, syrefattig, närapå död
del av hjärtat
som knappt orkar SLÅ längre
och ännu mindre älska...




Övriga genrer av Lia-Lej
Läst 723 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2008-09-11 09:14



Bookmark and Share


  Maria T
Ja, detta är tänkvärda ord
2008-09-19

  Kristina Wallbing
Så smärtsamt du beskriver det sår som blöder i alkoholismens bakvatten. Och ändå SLÅR hjärtat! Och ändå ÄLSKAR hjärtat!
Så förunderligt!
2008-09-11
  > Nästa text
< Föregående

Lia-Lej
Lia-Lej