Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

loop (try IIII)





Flyg med en lycklig man

han är stora moln och lätta steg, hans hem
är regnbågens mjukt tidlösa lek

sitt sedan en stund hos en moder, hon är en sol hon är
absolut och en cirkel en tid utan slut, flyg ned

gå på en måne

en oreflekterad rå sanning, en fader
klara skuggor silverdamm och ärr, lätta att bära

svep över och smek flyktigt en yta rid ett mellanrum, hon är jord och hud, en morgondag och sedan

en evighet att lära

flyg ungar så lätta och kära












Fri vers av Jaqualx
Läst 555 gånger och applåderad av 10 personer
Utvald text
Publicerad 2008-09-11 12:22



Bookmark and Share


  wayward - taiga
bland det värdaste på länge

readers digest, snygga, längre rader som äger i sin självklarhet.

ditt evigt återkommande tema om familjen, jo, - här slår det ut!
2008-09-16

    Bodil Sandberg
Så enormt vackert min vän..här bor kärlek och värma och visdom!!
en stor bukett rosor för dina rader!!!!
2008-09-13

  Sanningsägaren VIP
så mycket kärlek i denna
blir alldeles varm av orden
läst den flera gånger nu
och slås av en värme
som är ny för mig
men som tar texten
ännu en dimension
familj luft liv värme
älskar denna
/Åsa
2008-09-11
  > Nästa text
< Föregående

Jaqualx
Jaqualx