Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Låt mig

 

Jag vill vara den T-shirt som smeker ditt bröst.

 

Jeansen som stramar om dina lår och följsamt runt din bak.

 

Låt mig vara din kudde som tar emot dina andetag i nattens drömmar.

 

Sotarmössan som kysser din panna.

 

 

 ,




Fri vers av nina DeBono
Läst 767 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2008-09-11 20:23



Bookmark and Share


  Don Jorgé
Fint, önskan om att den totala närheten. Ömt och varmt.
2008-10-02

  aol
suveränt bra gillas verkligen

läs min dikt älska som ett litet kompliment till din tycker jag
2008-10-01
  > Nästa text
< Föregående

nina DeBono
nina DeBono