Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
När det handlar om kärlek vill vi gärna vara både käranden, svaranden, jury, domare o bödel, eller i vilket fall fängelsedirektör, åter ibland gäller det att hålla koll på bollen, eller kanske olika sorters bollar som sägs finnas i luften samtidigt


Något litet om kärlek VI









i fotboll finns det två gånger elva spelare
på planen
men bara en domare
vilken ibland leker gud och åter ibland
lever rövare

men om en av spelarna lever rövare
så blir det gult eller kanske rött kort och då
betyder det att domaren har torskat stort
i no limit texas hold' em

jag vill se en fotbollsmatch
med två gånger elva domare och
bara en spelare...

ja, eller iallafall lika många spelare
som normalt förekommande antal domare...

efter en stunds funderande
kom jag på att det finns linjedomare

de bedömer om linjen var på bollen
eller om det var en politiskt känslig boll
som tangerade den moderata linjen
eller den som vänsterpartiet håller sig med





Fri vers av lodjuret/seglare VIP
Läst 284 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-09-11 22:38



Bookmark and Share


  Gunwale VIP
å andra sidan (som jag hänvisats till av en skylt och av en slump) döms domherrarna av hela (publik)havet(i vilket ingår (mass)mediala personer osv)s stormar.
2008-09-13
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP