Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ta emot mig

Min öppna nakenhet
visar dig saker du
inte är redo för

Rädslan att mötas
i orädd kärlek
hindrar dig från
att älska

Min naiva tro på
att du trots allt
är den man jag kände
att jag älskade

Får mig att förundras
över hur det kom sig
att min kärlek
väckte elakheten i dig
för att du inte kunde

ta emot den




Övriga genrer av Eva Enjebo/Drugge VIP
Läst 171 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-09-11 22:41



Bookmark and Share


    Bodil Sandberg
Nog är det så det är..den som inte vet hur att ta emot känslor blir ofta frustrerad och bitter när sådana bringas.. tragiskt men sant

en gripande vacker kärleksdikt Gnistan!
2008-09-12
  > Nästa text
< Föregående

Eva Enjebo/Drugge
Eva Enjebo/Drugge VIP

Mina favoriter
Plågsamt