Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Återvändsgränd


Nu vill jag satsa på progress
sa han

hon frös

eftersom dåtiden
alltid varit hennes
enda kännetecken

Nu vill jag satsa
på ordlös kommunikation
sa han

och hon babblade på
för att få reda på
varför

Nu vill jag vara fri från dig
sa han

men du måste förstå
att det ändå är kärlek
lovelove
och hallonkräm

Nuet måste du sortera
inte sen:et genom då

inte relatera
ingenting
men analysera och knyt samman
fatta!

Nu tänker jag inte förklara
sa han

inse att jag anser
att du fattar – ingenting
och ingenting
ska du tro att du fattar

Men kom ihåg
att jag älskar dig,
människa.




Fri vers av Saga-Sofia
Läst 1153 gånger
Publicerad 2005-07-27 21:57



Bookmark and Share


    ej medlem längre
skitbra dikt..har jag helt missat..underbar helt enkel, inte vad du förmedlar, det är hemskt men underbar i hela uppbyggnaden

men du måste förstå
att det ändå är kärlek
lovelove
och hallonkräm :)
2006-02-06

    cartoon
lovelovelove
och hallonkräm..

du är förunderligt fantastisk med bilder
i form av ord.
2005-07-29

  Elisabeth O
En helt underbar dikt! Jag tycker att den är oerhört vacker! Fortsätt i den stilen och du kan snart ge ut en diktsamling. (Eller det har du kanske redan gjort?)
2005-07-28

  Ola Rydberg
Verkligen välskriven
med ett starkt slut
2005-07-28

  Rachel Roth
skickligt! ...om kommunikationens återvändsgränd
2005-07-27

  Håkan Eklund
väl skriven dikt. ger mig bilder om en kvinna(du:et) som vägrar fatta att det är över(eller tvärtom) dikten fångar bra hur två människor snackar utan att lyssna.
2005-07-27
  > Nästa text
< Föregående

Saga-Sofia
Saga-Sofia