Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om jag tar farväl



Om jag vänder

nu

skulle det innebära
att jag lämnar allt
som är

du

Om jag tar farväl

idag

skulle det innebära
att jag tar farväl
av en del som är

jag

Jag känner mig så
förenad med

dig

som om vi vore
hopfogade
som om du vore
en del av

mig

Om jag tar din hand
och kysser den
en sista gång

vore dessa rader
mina sista
min allra sista

sång




Fri vers av SeXara
Läst 249 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-09-12 21:56



Bookmark and Share


    deb8
Aj du tjejen...vad innebär ett farväl egentligen? att låta tiden komma emellan så att händelsen inte känns lika nära, jag vet inte. DU skriver fin tom dessa kval och fan vad det ska vara svårt att skiljas:)
2008-09-13
  > Nästa text
< Föregående

SeXara
SeXara