Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vad har du gjort?

Vad har du gjort
som är så hemskt
att du måste ha
full kontroll

Vad har du gjort
som du inte kan stå för
och stöter alla
ifrån dig

Vad har du gjort
som fyller dig med skam
som gör att du
håller alla utanför

Vad har du gjort
som är så kritisk
mot allt och alla
för att flytta fokus
bort från dig själv

Jo jag fattar
för jag är klokare
än du tror




Övriga genrer av Eva Enjebo/Drugge VIP
Läst 238 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-09-12 23:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Eva Enjebo/Drugge
Eva Enjebo/Drugge VIP

Mina favoriter
Plågsamt