Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Många konstiga typer har man mött genom åren


En knepig typ jag kände en gång

Där står du med skägget
i brevlådan och kan aldrig
komma loss
Du kommer sitta där
i din trånga skrubb
som blir mindre och mindre
ju mer du bär hem
Till slut får du flytta ut
på din älskade balkong
även vintertid
Men glöm för fan inte
din tempurmadrass
och din 40000 kronors säng
Den kommer väl vara full
av kastruller förstås
eller pillevittserier
Bättre du säljer dig själv
Svensk design går för
tre och femtio.
Något stel, hostig
superkontrollerad, fegis
med en självbild som
kan få hela psykiatrin
att vilja kasta sig över
fenomenet som slår
alla rekord i total
frånvaro av
verklighetsförankring






Övriga genrer av Eva Enjebo/Drugge VIP
Läst 434 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-09-12 23:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Eva Enjebo/Drugge
Eva Enjebo/Drugge VIP

Mina favoriter
Plågsamt