Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fönster mot oändligheten

Jag ser på henne när hon inte
tror att jag ser
jag ser på guldet som rinner
över hennes ansikte
och axlar
de röda slingorna
som brinner i solen
Jag ser på ljuset
som speglar sig i
hennes ögon i profil
Mörka ögon
kantad av svarta fransar
djupa ögon
gåtfulla och lockande
fönster till hennes själ
i vilka jag bosatt mig
på lånad tid
och i dess karmar
sitter jag och drömmer
mig bort i oändlighetens
svindlande dalgångar




Fri vers av SeXara
Läst 245 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-09-13 12:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

SeXara
SeXara