Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När allt är över

Ingen ork
kraften slut.
Så är livet
som det ser ut.
Varför inte få sluta
när allt känns vara över.
När känslorna
har svalnat
kan man väl få gå.

Ingen betydelse
vad jag tycker.
Andra bestämmer
över natt och dag.
Följa klockan
är svårt,
när andra har
annan tid.

Någonstans finns
någon som bestämmer,
när det är tid att gå.
Men varför förstår
ingen här,
att jag vill gå dit.
Så hörs nyckeln
i dörren.
Vem är det som
kommer idag?

Är det hon
som var här igår.
Då vill jag inte
vara med.
Men vart
ska jag ta vägen.
När sängen är min borg
när sängen
är mitt fängelse.




Fri vers av M M Mannheim VIP
Läst 256 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-09-14 14:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

M M Mannheim
M M Mannheim VIP