Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Svårt är att ta steget då känsla och tanke slåss


Hit och dit

Drycken broder är en vätska

som man tager mest på kul

Ej som lösning på problemen

det gör bara sanningen ful

Är din kompis mest en flaska

tager du dig nu en tår

Men kontrollen är så fast

ingen ser dig där du går

Inlåst avstängd ifrån mängden

vill du supa där ifred

Känner oron lämna kroppen

känslorna och tankar med

Tror du inte att jag sett dig

som den person du faktiskt är

Orkar inte möta problemen

trots att jag i dig är kär

Medberoende är en fälla

som jag inte vill trampa i

Och du höll dig även ifrån mig

för att inte avslöja dig

Tack för det jag ändå sänder

tanken till ditt lilla krypin

Även om jag hade önskat

att du till slut hade blivit min




Övriga genrer av Eva Enjebo/Drugge VIP
Läst 180 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-09-14 17:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Eva Enjebo/Drugge
Eva Enjebo/Drugge VIP

Mina favoriter
Plågsamt