Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ändlösa sanddyner

Ändlösa hav
inom mig

hur kan du vara
så stort

när jag gråtit slut
på alla tårar
som finns att gråta
när de runnit
som bäckarna
som älvarna
som åarna
och vattenfallen

när de flödat
som vårforsarna
genom hela
mitt väsen

och lämnat mig
uttröttad och
uttorkad
som de heta
sandöknarnas
ändlösa dyner





Fri vers av SeXara
Läst 277 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-09-14 19:28



Bookmark and Share


    Willma
Vackert,
man har varit där.
2008-09-14
  > Nästa text
< Föregående

SeXara
SeXara