Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

DRÖMVALS


Tankarna irrar
flyktiga men heta
vaknar och kroppen
känns varm och tung

ja du skulle bara
veta...

Andas med pulsen
som ökar i takt
med tankarna på
vad du har gjort
och vad du har sagt

hur du får mig
att smälta i natten
som solen smälter
is till rinnande vatten
hur du styr mig
mot din heta kropp
och hur jag tappar
fokus och inte
kan tänka stopp

Ja jag vaknar ibland
med andan i halsen
bakbunden av åtrån
som kastar mig in
i den virvlande valsen










Fri vers av SeXara
Läst 216 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-09-14 20:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

SeXara
SeXara