Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skapar situationer själv... som jag inte kan förstå




Smärtoman

 

 

Hur ont kan de göra

och hur mycket smärta klarar jag av

gränsen töjs - och jag tål bara mera

 

När livet inte har något nytt att ge

ställer jag små fällor där de stackars offren fastnar i

 

Otroligt hur fräcka människor kan bli

 

Hur de kan - utan att blinka - utnyttja och

ta tillvara situationer...

och

på köpet

får jag en ordentlig dos av min drog

 

besvikelse som leder till den oerhörda smärtan

vilket i sin tur gräver ner mig till sorgens djup

där jag kan älta i alla evigheter

"jag viste att det här skulle hända!"

 

 

Så hur gör jag för att skapa glädjefulla minnen

som jag sedan i ålderns höst vågar berätta till mina (blivande)

barnbarn och barnbarnsbarn

 

Hur kan jag släppa taget över mitt destruktiva mönster

för inte vill jag att de står på min grav

"hon föddes,

levde och dog i

lidelse och smärta

en sann hjälte

smärtoman!"

 

 




Övriga genrer av BlåhäXa
Läst 393 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-09-14 21:09



Bookmark and Share


  Mangal VIP
Tydligt och klart har du fångat ett starkt mönster. Ett mönster som går att känna igen sig själv i. Åtminstone kan jag det. Allvarligt och samtidigt fyllt av hopp och med glimten i ögat. Min tolkning.
2008-09-14
  > Nästa text
< Föregående

BlåhäXa
BlåhäXa