Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fyra små ord

 

harmlösa ur sitt

sammanhang

ofarliga ett och ett

i

sammanhanget

lödkolvseffektivt

brännmärkande

de

går inte att förstå

inte att glömma

inte att klara upp

 

Jag bearbetar minnet och
förhoppningsvis tar dessa
ords magi sig ut helt av sig
själva
efter att ha tröttnat på att
ständigt
förföljas




Fri vers av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 179 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-09-15 11:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP