Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
J A Nicander inspirerade på sitt väl nu snarast oefterhärmliga sätt


Taket skymmer stjärnorna







Ibland när Petra

drar täcket över huvudet


önskar hon det gick



att utan risk för förkylning

kunna somna under stjärnorna


men som läget är



är detta blott förunnat

de som saknar riktigt skydd


mot nattens inbrott




Fri vers av lodjuret/seglare VIP
Läst 256 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-09-16 22:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP