Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bilder i Hjärtat!

Bilder skrivs i hjärtat
i ögonen lyser kärlekens låga

På morgonen syns allt på nytt igen
Helt nära hörs vibrationerna
från ett annat hjärta

Inga ord kan beskriva den resa
jag är med om just nu

Hittar vägar till livet
fyller mig med ljuset jag tänt
min själ flyger med upp till himlen




Fri vers av Lars Hedlin
Läst 356 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2008-09-17 12:53



Bookmark and Share


  Junitvillingen
" Wow "!! Jag blir innerligt glad för din skull. Den ödmjukhet och glädje inför livet som går som en röd tråd genom texten - ja, det är bara sååå underbar att ta till sig. Härligt skrivet:-)
2009-05-01

  Madde69
Underbara, berörande ord...
2008-10-16

  Svartsilver
Undebar text!
2008-10-06

  Blåbäret
lyckliga rader...
2008-09-24

  anits VIP
Så underbart skrivit
kan känna igen mig
verkligen
2008-09-23
  > Nästa text
< Föregående

Lars Hedlin
Lars Hedlin