Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

jag skulle vilja

skulle vilja berätta,
allt du betyder för mig,
att du får mig att skratta,
bara för att jag älskar dig.

jag skulle vilja att du förstog,
hur mycket du betyder för mig,
och att varje gång jag log,
var det för att jag tänkte på dig.




Fri vers av Stormöga
Läst 374 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-09-17 14:42



Bookmark and Share


  Ummm~oh~yeah
Bahom :O *nytt uttryck skapat XD* <3
2008-09-17
  > Nästa text
< Föregående

Stormöga