Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

tom

Jag vill inte längre
vara en börda

Jag vill se

på mig själv och känna

Glöd, självkänsla, kontroll

Alla ni andra som ser mig

är döda

för mig




Fri vers av miss förstådd
Läst 289 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-09-17 18:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

miss förstådd
miss förstådd