Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Utanför mitt fönster

Utanför mitt fönster är det grått idag
och då är det grått här inne också
När träden inte tycks gröna och vajar i vinden
då står det still här inne också
Världen fick helt plötsligt för sig att trycka på paus
och då stannade hon med
mitt i en rörelse
tittade hon ut
och ville inte mer
för det var grått




Fri vers av miss förstådd
Läst 244 gånger
Publicerad 2009-04-14 12:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

miss förstådd
miss förstådd