Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

jag vill ha magi

det är inte såhär det ska gå till
när du stormade in i mitt liv
och sa: nu är det du och jag.

jag vill ha magi. jag vill att himlen ska öppna sig var
gång jag ser på dig
men du undviker ögonblicken
där det skulle kunnat ske

var var du när jag försökte se på dig
se på dig på det sätt som tillgivelse innebär
att jag är din

hasta hasta till nästa tomma stund.för trötta för att förstå
att det här skulle kunna bli kärlek.





Fri vers av miss förstådd
Läst 274 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-09-21 14:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

miss förstådd
miss förstådd