Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Till en härlig kompis, som jag inte trodde från början skulle kunna bli så nära vän, härligt!


JAg vill dela med dig.

Jag gav dig min hand,
vandra med mig en bit på min väg.
Som den vän du vill vara,
ska jag var för dig.

Jag vill dela tankar med dig,
ge dig av min glädje.
Känna att jag har ditt förtroende,
som du har mitt.

Du kan trösta mig,
när jag har det svårt.
Jag kan få dig att skratta,
när du är nere.

Du är en härlig vän!

inget kräver du av mig,
du bara ger mig.
Inget kräver jag av dig,
jag bara ger dig min vänskaps kärlek.

Vandra med mig en bit på vägen,
så ska jag bära dig en bit på din väg.
Jag ska spara dina tårar,
så kan jag göra diamanter av dem.

Jag ska spara ditt skratt,
som ljuv musik.

Jag ger dig min vänskap,
det vackraste jag kan ge dig min vän.




Fri vers av Anna-Victoria
Läst 233 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-09-17 21:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Anna-Victoria
Anna-Victoria