Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Outforskad

Du är en outforskad känsla,
vibrerande i mitt inre.
Jag känner att den växer,
men känner mig rädd för den.

Jag vet inte om jag vill titta efter,
vad som finns innanför nästa dörr.
Vad kan den känslan föra med sig?
Ska jag våga, bör jag våga?

Ska jag verkligen släppa loss mig själv,
kan jag lita på mig själv.
Att jag inte gör om mina misstag från förr,
kan jag verkligen hantera den känslan?

Jag känner att jag närmar mig känslan,
hur jag än stretar emot.
Den vill ut och upp till ytan,
det bublar och kokar inuti.

En styrka jag känner från mitt inre,
en outforskad styrka.
Släppr jag loss den,
kan den bli svår att styra.

Men vågar jag inte,
får jag aldrig veta vad känslan är.

En outforskad känsla är på väg.




Fri vers av Anna-Victoria
Läst 246 gånger
Publicerad 2008-09-17 22:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Anna-Victoria
Anna-Victoria