Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Åh!

 

 

Åh, håll mig!

 

Låt dina fingertoppar smekas av min varma hud

 

Håll mig fast

 

släpp mig försiktigt intill dig

 

Håll mig kvar

 

känn själen fyllas av vår längtan

 

Håll mig hårt

 

låt tiden stanna utanför och vi,

 

härinne

,




Fri vers av nina DeBono
Läst 747 gånger och applåderad av 17 personer
Publicerad 2008-09-17 23:03



Bookmark and Share


  Don Jorgé
De tre sista raderna är mycket fina, nästan en dikt i sig.
2008-10-02

  aol
underbar läs min dikt älska
2008-09-29

  berxper
Skrivet med stor känsla och ömhet.
Snyggt!
2008-09-18

  aftermath
fina rader av åh!
lilla kommatecknet på slutet blir pricken över i
visst!
2008-09-18
  > Nästa text
< Föregående

nina DeBono
nina DeBono