Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Två.


Östermalm - del 2

Han ska komma klockan sju, hon ska laga, de ska äta. Han ska ha med sig hembakat. Mest av allt hoppas hon att de ska ligga med varandra och att hon ska vara så där avslappnad som hon var den där gången med Henke. Den gången, den gången. ”Shit, det rinner till redan nu”, säger hon till den våta handen som inte luktar räka i alla fall. Det vore väl jävla konstigt om det var så. Nyduschad, renrakad och inte ett förbannat skaldjur på flera veckor. Hon bestämmer sig för att fördriva fem minuter med en cigarett. På gården står Jocke the gambler med sin cigarett.

- Jasså, det är dags för herrbesök?

Jocke har för länge sedan avslöjat Julies dåliga vana för cigaretter innan herrmiddagar.

- Mmm. Shit, vad jag hoppas på att få komma till asså.
- Åhåjaja. Serious? Eller bara knulla?
- Vet inte. Först knulla, sen whatever. Det visar sig. Han är egentligen inte min stajl, lite bankman över han du vet, men knulla går hoppas jag. Hur ser din kväll ut då? Poker med grabbarna?
- Du vet, bruden!

De röker klart sina cigaretter i tysthet och önskar varandra lycka i erövringarna.




Prosa (Novell) av Ella Solsken
Läst 314 gånger
Publicerad 2008-09-17 23:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ella Solsken
Ella Solsken