Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skapelseberättelsen baklänges

eller Tillbaka till Eden
eller Oskuldens tid

i alla fall:

En dag
blev Adam så yr
att han måste gå hem
från sitt arbete

Redan nästa dag
kände han sig bättre
men han gick ändå inte tillbaka

Han hade glömt
att han måste!
han visste inte längre
vad som var rätt eller fel

Han kunde inte längre skämmas!




Övriga genrer av Carul Mare
Läst 425 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-09-18 11:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Carul Mare