Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Allt är så lagom, sade en vän i somras.


Lagom

Hon gav mig ett ljus och ett fat som det skulle stå på. Först idag kunde jag hitta en plats åt det. Jag plockade bort från byrån i vardagsrummet och där fick det stå - och brinna också. Lågan stod så fint mot det svaga ljuset som sipprade in genom bambugardinen och mot byråns blanka lack. En lagom plats.



Lagom. Det verkar inte så mycket, men det är det

Lagom. Ett ställe mellan mycket och litet, så svårt att finna

Lagom. Jag söker det varje dag, kämpar för att finna det

Fast inte med tänder och klor, det går ju inte

En lagom kamp skall det vara


--------
Det brinnande ljuset och dess lagomplats på
http://carulmare.blogspot.com/2006/12/lagom.html




Fri vers av Carul Mare
Läst 619 gånger
Publicerad 2006-12-12 13:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Carul Mare