Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

jag känner att jag borde

du ler mot mig
på morgonen när vi ses.
en snabb kram,
som jag inte vill ska ta slut,
min arm fastnar i din,
och din bara hand snuddar min.

sedan är kontakten bruten.

jag tänker att jag borde ta din hand,
att jag borde hålla kvar dig
vad skule du göra då?

du sitter och pratar,
dina ögon ler, och munnen rör sig,
vill aldrig att du ska tystna,
prata lite till.
jag får en hejdå-kram
och din kind snuddar min mungipa.

jag tänker att jag borde hålla kvar dig,
att jag borde kyssa din kind,
vad skulle du göra då?

och sedan är kontakten bruten.









och jag har fortfarande inte vågat.




Fri vers av Stormöga
Läst 386 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-09-18 11:46



Bookmark and Share


  Ummm~oh~yeah
Vem? :O
2008-09-18

  Janis Karlsson
Vad finns att förlora? Go get it girl! Vackert om närhet och tveksamhet (feghet?).
2008-09-18
  > Nästa text
< Föregående

Stormöga