Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Essensen av dig


Flyktiga betagande drömmar
tar över mitt minne
och essensen av dig
som vällustigt strömmar
svämmar över i mig
och förhäxar mitt sinne




Fri vers av SeXara
Läst 246 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-09-18 11:46



Bookmark and Share


    deb8
Fin titel måste jag säga:) Fint formulerad känsla...know the feeling och instämmer!
2008-09-18

    Nattviol
lika delar kraftfullt och
förgörande..
oemotståndligt
när det drabbar!!
2008-09-18

  Don Jorgé
Mycket vackert och kärleksfullt.
2008-09-18
  > Nästa text
< Föregående

SeXara
SeXara