Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livets vägar

Sådant är livet
att du dras åt ena hållet
och lämnar ett annat
du väljer en väg
och lämnar den andra
och du vet inte alltid
vad du lämnat
och inte alltid vad du valt
Du lämnar en kärlek
och går in i en annan
du väljer att fortsätta
i vardagen
eller brinna i elden
oavsett vilken väg
som styr dig
och hur du styr dina vägar
är livet ofrånkomligt
liksom kärleken
och döden





Fri vers av SeXara
Läst 220 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-09-18 12:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

SeXara
SeXara