Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fågeltal





Vid dungen intill muren mot havet
slog vi oss ned

och jag ville säga dig

besvärj mig

tysta mig låt mig
tystna länge nog

Skarven lättade över trädkronorna

och jag tror du hörde dess vingslag när din hand
i en gest lades mot mitt huvud













Fri vers av Jaqualx
Läst 782 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2008-09-18 13:13



Bookmark and Share


    ej medlem längre
fantastisk helt enkelt. det nära, mänskliga inuti och med naturen som omfamnande ram. gillar!
2009-02-23

    ej medlem längre
Ett ögonblick mellan två,
ett med naturen, i naturen,
Skarven lättade över trädkronorna
...är enligt mig den rad som verkligen
sticket ut i den här
vackra dikten!
2008-09-30
  > Nästa text
< Föregående

Jaqualx
Jaqualx