Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att jag älskar dig

Du ser på mig
och jag ser
att du vet
det jag vet

att jag älskar dig
så gränslöst

att jag älskar dig
så innerligt

att jag älskar dig
så smärtsamt

att jag älskar dig
så maktlöst

att jag älskar dig
till tårar

att jag älskar att
älska dig




Fri vers av SeXara
Läst 268 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-09-18 18:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

SeXara
SeXara