Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Se din önskan

Se din önskan som om den

redan vore verklighet

styr då dina steg mot en

riktning som om du vet

Hur du den ska finna

du kan bara vinna




Övriga genrer av Eva Enjebo/Drugge VIP
Läst 243 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-09-18 18:51



Bookmark and Share


  berxper
Självsäkerhet kommer man långt med....:-)
2008-09-18
  > Nästa text
< Föregående

Eva Enjebo/Drugge
Eva Enjebo/Drugge VIP

Mina favoriter
Plågsamt