Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

inte ens ett hot

Ett täcke och en hammare
samlar mina tankar på en plats
dit hoten inte ens kan ta dig

Priset på min kärlek har aldrig varit
diskutabelt

En hammare mot ben
och jag önskar att sommaren
är det sista jag ser
när du, överraskar mig bakifrån
ett begär och ett krav
på min nuvarande sinnesstämning
men kära du
så långt kommer du aldrig att nå

Jag samlar min tankar på en plats dit inte ens ett hot
kan nå in




Fri vers av manipulerade_mongon
Läst 221 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-09-18 18:51



Bookmark and Share


  Jocelyn
"Priset på min kärlek har aldrig varit
diskutabelt". Fint.
2008-09-18
  > Nästa text
< Föregående

manipulerade_mongon