Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
September är för mig en tid att ta nya tag efter sommaren


Vakna -det är höst!

mildgrå hösthimmel

löven byter sakta färg

- verklighetens tid




Bunden vers (Haiku) av desperado
Läst 328 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-09-19 16:42



Bookmark and Share


    Bodil Sandberg
Ja nog är det så..verkligheten rullar in..och det är dax att ömsa skinn..så att säga
tack för en underbart fin haiku!!applåder!!!
2008-09-25
  > Nästa text
< Föregående

desperado
desperado