Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det finns

 

det finns

ett liv bortom tårars floder

och öknars torka

 

det finns

 

ett liv där människors äkta

värme slår mig

med häpnad

 

det finns

 

en morgondag som rymmer

mer än dagen hade

plats till

 

det finns




Fri vers av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 214 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2008-09-19 22:59



Bookmark and Share


  Michaela Dutius
Ja det finns- det är och kommer alltid att vara....upptäckten känns ständigt lika ny och överraskande då vi möter det på nytt.
Applåd!
2008-09-20

  jardan
Underbart fina rader - det finns...hoppfullt
2008-09-20

  berxper
Ja, det finns så mycket...
Det gäller bara att upptäcka skönheten.
En underbar dikt!
2008-09-20

  Ewa-Britt Nilson VIP
Oj så vackert
det låter men blir
glad åt varje rad!
**************
2008-09-19

  Bibbi VIP
Ja, "det finns"
Vilken tröst.
Bokmärke.
2008-09-19
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP