Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Av okänd anledning

Tårar rinner för kinden ner
vad väckte mina tårar
var det något sorligt budskap
eller var det bara tårar
av någon enkel anledning
som bara kom

Allt kan bara vara
av en enkel anledning
som bara kommer
så är livet
undrar om skratt
kan komma av samma anledning




Fri vers av M M Mannheim VIP
Läst 268 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-09-20 10:11



Bookmark and Share


  anits VIP
Ja tårar kan komma utan
anledning, utan at man
förstår, skratt och gråt
ligger så nära varandra
2008-09-22

  Ewa-Britt Nilson VIP
Ja skratt och
gråt är ju nära
så varför inte!
2008-09-22
  > Nästa text
< Föregående

M M Mannheim
M M Mannheim VIP