Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Missa nöje

Den mest kritiska person

är den som är mest missnöjd

med sig själv

Den som bara ser det goda

i varje person

kan vara blind för det negativa

och ljuga för sig själv

Det Svenska lagom

där båda blandas

kanske är bäst ändå




Övriga genrer av Eva Enjebo/Drugge VIP
Läst 183 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-09-20 11:30



Bookmark and Share


  Bjarne Nordbö
Lagom är tråkigt.
2008-09-20
  > Nästa text
< Föregående

Eva Enjebo/Drugge
Eva Enjebo/Drugge VIP

Mina favoriter
Plågsamt