Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kände vi

 

Vi närmade oss långsamt

Försiktigt

Kände på varandra, kände den andra

Kände du mig

Känner jag dig

Långsamt närmade vi oss

Tätare

Vi kom in till varandra

Rörde

Långsamt berörde vi varandra

Den andra

Under heta fingrar kände jag

Kände du

Men kände vi ens varandra

,




Fri vers av nina DeBono
Läst 558 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-09-20 11:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

nina DeBono
nina DeBono