Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

EN ANNORLUNDA KÄRLEK

Korta möten i nattens famn
väntan och längtan som
i ögonblicket ror oss i hamn
Naken hud och innerliga kyssar
begäret och ömheten föder
skratt och tårar på kärlekens
hav där vi kryssar
Jag ser på dig och har
svårt att förstå
att jag får vara i det stora
och vackra som är vi två
Jag smeker din varma hud
och försöker att förstå
att livet kan vara så enkelt
i stunden just då

Det är en annorlunda
kärlek vi delar
och ibland osäkra
farliga kort vi spelar
Men mitt hjärta är öppet
som det aldrig varit förut
mitt skratt är lika nära
som gråten när mina
känslor vill bryta sig ut
Du kom till mig inatt
jag smälte i din
varma famn
du gav mig en gåva
en sådan vacker skatt

Mina tårar är som regnen
de växer och de rinner
din doft bland mina lakan
ror mig ut på drömska hav
när du klär på dig
och försvinner








Fri vers av SeXara
Läst 252 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2008-09-20 12:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

SeXara
SeXara