Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bara ordfjanteri


FEMME FATALE
du är så jävla ball

JE TE DESIRE
för du kör ditt egna lir

VOYAGE VOYAGE
du drog till stan
med ditt bagage

JE T'AIME
så please kom hem

VOULEZ VOUS COUCHER AVEC MOI
om du kommer hem se soir?












Fri vers av SeXara
Läst 195 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-09-20 12:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

SeXara
SeXara