Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

SOM SOLEN ALDRIG BRUNNIT FÖRR

I dina ögon har jag sett
soluppgång och solnedgång
Jag har sett soldränkta
stränder och månbelysta hav
I din blick har jag har sett
överväldigande glädje
och förgörande sorg
Jag har sett kärlek
och passion
skapa orkaner i
ditt vidöppna hjärta

Jag har sett maktlöshet
och förtvivlan
riva ner dina murar
Jag har sett begär och hetta
tvinga sig igenom dina fasader
I din röst har jag hört
klingande skratt frigöra
hjärtats låsta bojor
och krampaktig gråt
krossa dess pulserande
drömmar och hopp

Jag har sett ditt leende
lysa upp livets avkrokar
och jag har sett ditt ljus
dränka mörkrets demoner
Jag har sett dina tårar
leta sig ut ur kaoset
och svämma över
i den svartaste förtvivlan

I dina ögon har jag sett
bränder som inte kan
bekämpas
eller kontrolleras
Jag har sett sårbarhet
som hotat din existens
och dina livsvillkor
Jag har sett dig ge efter
för kärleken och
falla maktlös och hudlös
i nattens omfamning

Ja jag har sett dig
stark och vacker
liten och sårbar
brinnande och naken
sovande och vaken
Jag har sett dig
resignera och
progrediera
Jag har sett dig
i mina drömmar
Vackra kvinna
jag ser dig bära ditt kors
med sorg och glädje
och i dina ögon har jag sett
solen brinna som jag
aldrig sett den brinna förr










Fri vers av SeXara
Läst 245 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-09-20 15:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

SeXara
SeXara