Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Visst känner vi

 

 

Jag känner dig i mig

Mig på dig

inne

Känner på mig

att känna mig

Inte är vilja att

lära känna mig

Och viljan

att känna dig

Låter mig inte

lära känna dig

,




Fri vers av nina DeBono
Läst 429 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-09-20 17:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

nina DeBono
nina DeBono