Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sam man träff ande

 

Mörkret kom den kvällen

 

och gjorde mig sällskap

 

Ungefär samtidigt som

 

insikten om att du

 

Inte vill ha mig

 

,




Fri vers av nina DeBono
Läst 739 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2008-09-20 20:06



Bookmark and Share


  Anders P VIP
i mörkrets sällskap kommer mörka tankar. ibland insiktsfulla, ibland bara otillräckligt belysta
2008-10-01

    Jojjan
Aj, jag tyckte om det här! ("aj" kom från igenkänning)
2008-09-20
  > Nästa text
< Föregående

nina DeBono
nina DeBono