Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Om längtan!


I min tanke

I min tanke,
låter jag min hand smeka din kind.
Fingrarna smeka genom ditt hår,
mina läppar nudda vid din hals.

I min tanke,
andas jag ut mot ditt öra.
Känner dina händer mot min rygg,
hör din hesa stämma.

I min tanke,
finns du som en hägring.
Du längtan,
efter någon.

I min tanke,
finns du om natten.
När jag inte kan sova,
om morgonen.

I min tanke,
har jag en önskan.
Om att träffa denna någon,
som är denna hägring.

I min tanke,
finns det bara en tanke inget annat.
Men denna tanke följer mig,
ger mig kraft till ännu en dag.

I min tanke,
finns en verklighet som jag vet att jag ska finna.
En dag när jag minst anar det,
i min tanke..................




Fri vers av Anna-Victoria
Läst 257 gånger
Publicerad 2008-09-20 22:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Anna-Victoria
Anna-Victoria