Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

*Ljust

Ljus blåa blommor med känslan av mjukhet
Som farmor alltid hade på matbordet
Gröna blad som får mig att börja gråta
Den där gula ängen som pappa körde förbi med bilen
När vi skulle till affären för och köpa mjölk
Solens starka ljus på min vita klänning

När är det slut?
För alltid?




Fri vers av Nerine
Läst 337 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-09-20 22:33



Bookmark and Share


  succi
vackert :)
2008-09-23
  > Nästa text
< Föregående

Nerine
Nerine